Tussentijd in de Tolhuistuin

Tolhuistuin

De Tolhuistuin is al vanaf 2007 actief op haar locatie in Amsterdam-Noord. Sinds die tijd heeft deze culturele hotspot een naam verworven in binnen- en buitenland. Zo hebben onder andere de Washington Post, New York Times en de BBC aandacht besteedt aan deze bijzondere plek. Het oude restaurant van Shell -met onder andere een nieuw middelgroot poppodium, diverse zalen, een expositieruimte, hiphopschool en groot nieuw restaurant- ging in 2014 officieel open. ‘Tussentijd in de Tolhuistuin’ liet zien welke elementen in de tijd tussen start en oplevering zijn ingezet om de plek -met zijn historische park en broedplaatsfunctie- tot een hotspot te maken.

We bespraken het belang van partnerships, de zwaan kleef aan methodiek en het toevoegen van programmering die de verblijfsplek verbetert en reuring creëert.

Rol State of Flux: concept, onderzoek en event

Opdrachtgever: Stichting Cultuur aan het IJ

Publiek: professionals en geïnteresseerden

Aantal: 200

Comments are closed.